FAQ

Frequently Asked Questions
Her kan du læse de spørgsmål vi hører mest.

Laver I Daith piercinger, også kaldet  “migræne piercinger” og måler I punktet ud?
Ja, vi laver daith piercinger, og vi bruger flere forskellige metoder til at finde det rigtige punkt, at sætte piercingen i.

Må man godt tage smertestillende inden man skal pierces?
Det må du gerne, men hvis du kan undgå det, er det det bedste, da rigtig meget smertestillende er blodfortyndende, det gælder bl.a. migræne-medicin, treo, magnyl og lign..
Er du i tvivl om det du tager er blodfortyndende, så kontakt os.

Hvilke smykker bruger I til førstegang-spiercinger?
Vi bruger altid titanium-smykker, da det er det materiale, der giver færrest allergiske reaktioner. I følge EU’s nikkel-direktiv, der trådte i kraft sep. 2004, er titanium også det eneste metal der overholder direktivet, og derfor det eneste metal der må bruges til førstegangs-piercinger og implantater.

Genbruges nålene og steriliseres de hver gang?
NEJ, nålene genbruges IKKE! Det er altid en helt ny nål, der anvendes, og den pakkes ud af producentens sterile indpakning lige før brug. Et hul – èn nål, da en nål kan blive beskadiet uden, at man kan se det,og derfor bliver de kasseret efter én gangs brug. Det vil sige, at skal du have to huller, bruges der 2 nåle.

Hvor gammel skal man være for at blive piercet?
For de fleste piecinger skal du være fyldt 15 år. For intim-, bryst- og surfacepiercinger gælder 18 år. Øreflip 4 år, og næsepiercing 10 år. Hvis du er under 15, kræver det underskrift og tilstedeværelse af en forælder/værge. Er du under 18, skal du medbringe billedlegimation.

Micro Dermals – laver i dem og hvordan?
Ja, vi laver Dermals. Vi bruger IKKE et såkaldt “Dermal Punch” (biopsipen), da vi mener det er en meget dårlig, smertefuld metode. Vi bruger i stedet for en såkaldt “Blade Needle”, der laver en lille lomme til smykket.

Gør det ondt at blive piercet?
Ja, og nej – det er meget individuelt hvordan, man føler smerte. Mange føler det mest som et jag og er overraskede over, at det ikke var værre 🙂
Der er selvfølgelig stor forskel, alt efter hvilken piercing man får udført, men vi har specialiceret os i at være hurtige og præcise, så det bliver så komfortabelt som muligt.

Er Emla Creme eller trylleplaster en god idé?
Nej! – Det har ikke den store effekt, og det gør huden gummiagtig og svær at arbejde med for pierceren.
Specielt ved Daith, hvor du skal kunne mærke et tryk, i forbindelse med at lokalisere punktet, er det ikke godt.

Skal jeg bestille tid til smykkeskift?
Nej, det er ikke nødvendigt, da et smykkeskift ikke tager lang tid.